SSRE | Word lid!
17514
page-template-default,page,page-id-17514,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Word lid!

De algemene studenten vereniging SSRE maakt sinds 1957 deel uit van het Eindhovens studentenleven en is momenteel uitgegroeid tot de grootste studentenvereniging in Eindhoven. Met ons nieuwe intro-thema “We like to move it” laten wij naast het feit dat we dit jaar gaan verhuizen, zien dat we een diverse en actieve groep studenten zijn. Met ruim 350 leden en 10 disputen is het een rijke omgeving om te groeien, te genieten en natuurlijk te feesten. Als je meer over SSRE wilt weten zit je hier goed. Lees hier onder meer verhalen van leden, informatie over activiteiten, jaarclubs, disputen en natuurlijk lid worden! Klik hieronder op een foto en begin meteen met lezen!

Lid worden?

In de Intro en in de NED heb je alle gelegenheid kennis te maken met SSRE en de vele leden die tijdens deze week aanwezig zijn. Als je vragen hebt over studeren, op kamers wonen of lid worden, spreek dan een van de leden met een “SSRE we like to move it”-shirt aan. Zij kunnen je alle in’s en out’s vertellen over het leven in Eindhoven en het verenigingsleven.

 

Het inschrijven bij SSRE kun je doen aan de inschrijftafel bij onze sociëteit. Na deze inschrijving ga je een kennismakingstraject in. Dit begint met een kamp waarbij alle net nieuw ingeschreven studenten worden getest op o.a. doorzettingsvermogen, om zo de onderlinge band te versterken. Na dit kamp zijn er nog enkele informatieavonden met de mogelijkheid om de vereniging goed te leren kennen en daarna de leden onder het genot van een biertje goed te leren kennen.

Deze periode is niets om je druk om te maken of je door te laten ontmoedigen! Het is misschien even pittig, maar daarna is het helemaal aan jou hoe jij je studententijd gaat indelen. Vraag ieder lid van SSRE of ze nogmaals de keuze van het lid worden zouden maken en van een ieder krijg je een volmondig JA!

Lid worden van SSRE staat garant voor een geweldige studententijd!

Waar kun je je tijdens de NED inschrijven?

Tijdens de NED kun je je inschrijven bij de Novitiaats Commissie en deze is op verschillende plekken te vinden. Zij zijn altijd bij de activiteiten overdag en de feesten in de avond aanwezig maar als het even niet duidelijk is dan kan je altijd iemand met een SSRE shirt aanspreken.

LEDEN

 • Sanne

  Klik voor het hele verhaal.

 • Lisanne

  Klik voor het hele verhaal.

 • Koen

  Klik voor het hele verhaal.

 • Annelou

  Klik voor het hele verhaal.

Contact

Als je nog vragen hebt kan je altijd even contact met ons opnemen op een van de onderstaande adressen.:

Novitiatiecommisse:

email: nc@ssre.nl

IntroOrganisatieCommissie

email: intro@ssre.nl