Zakelijk

a.s.v. SSRE telt momenteel ruim 300 actieve leden en is hiermee de grootste en actiefste studentenverenging in Eindhoven. Tweederde van onze leden volgt een universitaire opleiding, waarvan het overgrote deel van deze groep studeert aan de TU/e. De meeste van onze HBO studenten studeren aan de Fontys Hogenscholen te Eindhoven in een breed scala van opleidingen. Studenten van a.s.v. SSRE zijn gemotiveerd bezig met hun studie en loopbaanoriëntatie hiernaast hebben ze hebben ze zich sociaal en organisatorisch sterk ontwikkeld. Deze ervaring doen ze onder andere op in verschillende commissies of bestuurlijke activiteiten in de verenging of bij een dispuut.

Vanuit SSRE organiseren wij jaarlijks meerdere evenementen voor studenten en young professionals uit Eindhoven en omgeving. Dit geeft onze leden goede mogelijkheid tot zelf ontplooiing en zet het studenten leven in Eindhoven meer op de kaart. Denk hierbij aan Het Nederlands Kampioenschap Beleidsdebatteren, de HoliRun en de Stadscantus. Hiernaast verzorgt SSRE tijdens de intro en Na Examen Dagen met de andere 2 studentenverenigingen een deel van het introprogramma.

Voor bedrijven kan het interessant zijn om naamsbekendheid te verwerven onder onze studenten. Hiernaast is er door de evenementen tevens veel mogelijkheid om via SSRE de rest van studerend Eidnoven te bereiken. Wij bieden meerdere mogelijkheden van advertisement en exposure van uw bedrijf, vereniging of evenement.

Enkele voorbeelden hiervan zijn.
- Een directe mail of bericht ter promotie van uw bedrijf in de verenigingsmail van a.s.v. SSRE
- Een poster in een of meerder van de reclame lijsten in onze sociëteit
- Adverteren in onze jaarlijkse almanak
- Deelname van uw bedrijf aan de Eindhovens Besturendag
- Een bericht op de Facebookpagina van a.s.v. SSRE

Indien u interesse heeft in een samenwerking of verdere promotie mogelijkheden voor uw bedrijf kunt u contact op nemen met onze Ab-actis Sofia van der Grinten via ab-actis@ssre.nl. Zij kan u inlichten over de verdere mogelijkheden en u een digitale brochure toezenden.

Tevens is zaalhuur bij SSRE mogelijk klik hier voor meer informatie.