fbpx

Acquisitie

SSRE kent talloze commissies die vette activiteiten organiseren voor leden. Hier is natuurlijk wel een financieel gezonde vereniging voor nodig en hier zorgt de acquisitie commissie mede voor. De acquisitie commissie is een doorlopende commissie die zich bezig houdt met het contacteren van bedrijven op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden om SSRE en haar leden van hun beste kant te laten zien. 

Een aantal taken binnen deze commissie is het afsluiten van sponsordeals of kortingen voor de leden van SSRE, maar ook is er een focus op het faciliteren van carrière gerichte evenementen voor onze Career Community. Die evenementen kunnen bijvoorbeeld de vorm aannemen van een lunchlezing, training of borrellezing. Jaarlijks organiseert de acquisitie commissie, in samenwerking met de studentenvereniging Taste uit Enschede, ook de Business Tour. Dit is een meerdaags evenement voor eind-bachelor of master studenten om een kijkje te nemen in het bedrijfsleven. Met 25 enthousiaste studenten reizen we dan door heel NL naar verschillende bedrijven!

In wekelijkse vergaderingen wordt de voortgang van huidige projecten besproken en nieuwe ideeën ter tafel gebracht. Zo dragen wij als commissie ook ons steentje bij aan de groei van de vereniging!