fbpx

De Nihilisten

In 2011 besloot een aantal leden der a.s.v. SSRE die niet gebonden aan een dispuut waren wat orde in de chaos van de dispuutsloosheid te scheppen; de oorsprong der Nihilisten. Wat destijds een kleine verzameling enthousiaste leden was, is tegenwoordig uitgegroeid tot een grote, paarsgeelgezinde groep wiens bestaan een belangrijk onderdeel van de vereniging beslaat. Dit collectief wordt vooral gekenmerkt door het feit dat niets hoeft, maar wel alles kan.

Het jaar loopt over van alle interne-, verenigings-, en externe activiteiten. Van borrels met andere clubjes tot het toernooienseizoen, steevast zal er een grote groep in paarse trui aanwezig zijn. Daarnaast wordt er jaarlijks door de Nihilisten het beerpongtoernooi georganiseerd wat vanzelfsprekend het hoogtepunt der verenigingsactiviteiten is.

Naast alle activiteiten biedt het Nihilistenschap genoeg ruimte tot zelfontwikkeling dankzij de facultatieve aanwezigheid, bijvoorbeeld bij studententeams, sportverenigingen of het behalen van studiepunten. Ondanks deze eigen invulling van het lidmaatschap der a.s.v. SSRE, vormen de Nihilisten een zeer hechte groep waar men te allen tijde voor elkaar klaar staat.