fbpx

Het Dispuut Amoreia

Techniek wordt steeds populairder, ook onder de vrouwen. Daarom was het in 2013 tijd om Eindhoven meer roze te kleuren: een aantal vriendinnen besloten om een nieuw damesdispuut op te richten. Na zo’n anderhalf jaar in-oprichting te zijn geweest, is in de zomer van 2014 Het Dispuut Amoreia erkend als volwaardig tiende dispuut van a.s.v. SSRE.

We zijn te herkennen aan onze felroze truien met onze witte Nutmeg schelp en bronzen accenten. Onze leden zijn stuk voor stuk recht door zee, charmant, veelzijdig, charismatisch en natuurlijk ontzettend enthousiast. Het eerste wat opvalt aan deze groep veelzijdige en lieve meiden is het enthousiasme waarmee ze alles aanpakken. Openheid en enthousiasme staan dan ook hoog in het vaandel. Onze leden zetten zich actief in voor de vereniging, maar ook binnen hun studie zijn zij onmisbaar. Daarnaast houden onze dames natuurlijk van samen dingen ondernemen, het jaarlijkse zeilweekend, toernooitjes, de ouderdag, carnaval vieren of samen op vakantie.

Tussen alle mannen op de Technische Universiteit en binnen SSRE, houdt deze groep vrouwen zich staande. Zij laten zien dat zij deze mannen makkelijk aankunnen en zo om hun vinger gewonden hebben. Sterke en zelfverzekerde vrouwen die voor hun doel gaan en recht door zee zijn. Door een combinatie van deze eigenschappen en verschillende karakters, vormen deze meiden een hechte groep die alles, waar ze hun zinnen op zetten, gedaan krijgen.