fbpx

Het Energieke Dispuut Elevinia

Nog niet zo lang geleden, toen COVID-19 roet in het studentenleven gooide, besloten 6 Energieke dames het nachtleven weer in leven te brengen. Op 26 februari 2021 werd dit besluit verzegeld door op deze dag officieel in oprichting te gaan. In deze gekke tijden blijft deze groep meiden samen komen om hun Energieke band te vieren tot in het diepste van de nacht. Online of offline activiteiten, zij weten zich altijd Energiek, Puur en Aplomb te amuseren.  

Tradities zijn overbodig op het moment, zij weten altijd iets nieuws te brengen. Nu de pakket bezorger dagelijks aan de stoep staat met nieuwe Lichtblauwe, Lila en Zilveren kledij zal deze kleur onze garderobe verblijden. 

Onze tong kleurt blauw van het vloeiende curacao blauw samen met de bruisendheid van Energy. De combinatie van deze twee zal voor een Energiek, lichtblauw karakter zorgen. 

Festivals zijn niet gevreesd, Energikiteit zal worden geuit tijdens al onze bezigheden. Van samen koken tot een tuin fixen, we doen het allemaal vol Energie.