fbpx

Het Dispuut Lalyta

Het jaar 2000 is ons allen welbekend. Het jaar van de Millenniumbug die uitbleef, waardoor alle overlevingspakketen weer terug de kelders in konden. Wij niet getroffen werden door ’00, maar door het ‘ILOVEYOU-virus’ in mailsystemen. Het jaar waarin The Sims en Windows 2000 verschenen. En het jaar waarin ieder van ons massaal naar de winkel trok om de single ‘Que Si, Que No’ te bemachtigen.

Sinds 9 februari 2000 is Lalyta dan ook officieel erkend als dispuut van a.s.v. SSRE. Lalyta is een dynamisch dispuut, door de verschillende persoonlijkheden en interesses van haar leden. We zijn actief binnen commissies binnen SSRE, maar ook binnen andere gebieden dan onze eigen vereniging zie je leden van Lalyta terug. Juist die ontplooiing van jezelf als persoon op verschillende gebieden vinden wij belangrijk.

Wij eten en borrelen iedere dinsdagavond met elkaar op de sociëteit van de vereniging. Naast alle leuke verenigingsactiviteiten die vanuit onze vereniging SSRE georganiseerd worden en waar we natuurlijk altijd met veel plezier bij zijn, ondernemen we ook andere activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn een jaarlijks zeilweekend, lentediner, toernooitjes, vader- moeder- of broertjeszusjesdag en vele borrels met andere disputen uit Eindhoven en daarbuiten. Ook gaan we jaarlijks op dispuutweekend of op dispuutsvakantie. Zo zijn wij onder andere naar Montenegro en Valencia geweest, waar we in beide gevallen een fantastische tijd hebben beleefd.