fbpx

Het Dispuut Latent Talent

Het meest kleurrijke dispuut dat studentenvereniging SSRE rijk is, is ongetwijfeld Het Dispuut Latent Talent. Met rood-geel-blauwe truien zijn de Leden in de kroeg van SSRE te vinden sinds 8 december 1987. Zowel mannen als vrouwen dragen deze kleurrijke truien met trots.

De Leden ondernemen naast de activiteiten van SSRE ook genoeg andere dingen tezamen. Zo gaan ze elk jaar na de tentamenweken een weekendje erop uit om zo tot rust te komen na een druk kwartiel en als het collegejaar ten einde is, zijn ze te vinden in de meren van Friesland. Daar komen de zeilkunsten van de Leden erg te pas. Door het jaar heen ondernemen de Leden nog vele andere activiteiten zoals een Reünistendag, een ouderdag, een valentijnsdiner en een Diesdiner.

Elk jaar organiseren de Leden voor de gehele vereniging en bevriende clubjes een Diescabaret. In de Blauwe zaal schitteren de Leden op het podium om zo het publiek buikpijn te geven van het lachen en zullen ze daarna afsluiten met een feest op de kroeg. De Reünisten keren elk jaar weer terug om zo de magie van Cabaret her te beleven.