fbpx

Het Dispuut Latent Talent

Het meest kleurrijke dispuut dat studentenvereniging SSRE rijk is, is ongetwijfeld Het Dispuut Latent Talent. Met haar rood-geel-blauwe truien kleurt zij het verenigingsleven van SSRE sinds 8 december 1987. Sinds haar ontstaan hebben elk jaar weer zowel vrouwen als mannen de keuze gemaakt voor een Talentvolle studententijd bij Het Dispuut Latent Talent.

Buiten de pracht en praal die SSRE als studentenvereniging te bieden heeft, ondernemen wij nog veel meer. Zo trekken we er een aantal keer per jaar op uit. Zo trekken we er veelal op uit na de tentamenweken naar het buitenland. En zomers maken we de Friesche wateren onveilig tijdens een weekje zeilen.Daarnaast ondernemen we nog tal van activiteiten als een reünistendag, een ouderdag, een valentijnsdiner of gaan we met zijn allen carnaval vieren in Den Bosch.

Afgelopen jaar hebben we ons 6e lustrum gevierd. De rode draad daarin was ons lustrumthema “VIctory Boogie Woogie”. Een thema vernoemd naar het schilderij van Piet Mondriaan, waarbij de kleuren rood, geel en blauw samen tot een vrolijk geheel zijn gemaakt. Ons lustrum hebben we op gepaste wijze gevierd met onder andere een stijlvol gala in Kasteel de Berckt. Daarnaast hebben we genoten van een lustrumvakantie in Griekenland, waar we eerst Athena hebben verkend om daarna tot rust te komen in onze eigen villa.

Als kers op de taart trakteren wij studentenvereniging SSRE, onze reünisten, ouders en vrienden jaarlijks op een cabaretvoorstelling ter ere van onze verjaardag.