fbpx

GLOWcie

Glow is een evenement in Eindhoven waar alles draait om licht. Sinds de eerste editie 2006 is het met gemiddelde opkomst van 580.000 bezoekers een begrip in het binnen- en buitenland. Nu ook SSRE sinds 2020 meedoet is het evenement al helemaal niet meer weg te denken uit het Eindhovens leven!

Deze vrij jonge commissie houdt zich lange tijd bezig met het opzetten van een gave expositie op onze meauie soos. Dit begint met veel brainstormen (waar tevens veel denkvermogen opgaat in het bedenken van de leipste lichtgevende borrels) en samenwerkingen aangaan met heuse lichtarchitecten en/of kunstenaars. Daarna houdt de commissie zich bezig met het realiseren van de plannen. Door de zomer heen wordt er met elkaar gezellig gebeunt terwijl we ons best doen optimaal gebruik te maken van de E&D.

In november is het moment dan daar om flanerend in onze vestjes de expositie aan de buitenwereld te onthullen. Hier laten wij als studenten aan externen zien wat we allemaal in ons petto hebben, en daarnaast wordt ook de vereniging positief op de kaart gezet!