fbpx

IAC

De IAC, of ook wel de Intro Activiteiten Commissie, is een commissie speciaal voor eerstejaars. Bestaande uit 11 enthousiastelingen uit alle hoeken van de vereniging ondersteunen zij de IOC (Intro Organisatie Commissie).

Dit begint bij de NED, waar de IAC helpt met klussen en beunen om SSRE op de kaart te zetten. Daarna verschuift de focus naar de TU/e introductieweek.

De IAC ondersteunt daarbij de IOC door middel van klussen en beunen, en af en toe meedenken met brainstorms in de weken voor de intro. Tijdens de intro zelf helpen ze met alles in goede banen leiden.

In de zomervakantie ben je hier vooral veel mee bezig. In deze weken ben je veel op de vereniging, en leer je de vereniging, het pand en de leden ook op een andere manier kennen. Naast de IAC zijn er namelijk ook andere commissies bezig met voorbereidingen voor het komende jaar (NC, DiesCie).

Naast het commissiewerk spreek je veel enthousiaste leden, en daar komen natuurlijk ook vette feesten en spontane uitjes bij kijken. Al deze activiteiten maken samen dat je er een hoop leuke vriendschappen aan over houdt!

Al met al is de IAC dus een fantastische commissie om je tijd bij SSRE mee te beginnen!