Ik wil me inschrijven!

Leuk dat je lid wilt worden van de gaafste en actiefste studentenvereniging van Eindhoven! Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om je lidmaatschap compleet te maken. Welkom bij het begin van je studentenleven!

 

Nog niet overtuigd? Neem een kijkje op deze pagina om te zien wat a.s.v. SSRE allemaal te bieden heeft of stuur een berichtje naar bestuur@ssre.nl.

Persoonsgegevens


ManVrouwAnders


NeeJa

Graag plannen we een moment in om de inschrijving definitief te maken. Tijdens dit gesprek zullen we de periode van inschrijving tot lidmaatschap doornemen en zal de betaling hiervan plaatsvinden.

Selecteer hieronder welke datum jij graag langs ons pand komt om onder het genot van een biertje je studententijd in te luiden. Mocht je helaas niet op een van deze data kunnen dan plannen we graag een moment in om digitaal je lidmaatschap definitief te maken. Selecteer in dat geval "Digitaal".

Ik ga akkoord met het feit dat a.s.v. SSRE mijn persoonsgegevens uitsluitend gebruikt voor interne doeleinden en interne communicatie middelen.
Bij dezen geef ik toestemming om mails te ontvangen over activiteiten die SSRE deze zomer organiseert!