fbpx
zzzoom-in

IN HET KORT

FEESTEN

Bij SSRE organiseren we de vetste feesten van Eindhoven! Zo staat er jaarlijks een gigantische tent in het centrum. Hierbinnen vindt de Stadscantus plaats, het grootste zang- en bierfestijn van Eindhoven. Ook organiseren onze disputen onvergetelijke sporttoernooien en evenementen: tennis, ijshockey, petanque, beachvolley, trefbal, cabaret, een heus waterfestival, en de lijst gaat nog even door. Als lid van SSRE maak je al deze feesten mee, en krijg je ook de kans deze zelf te organiseren!

WONEN

Lastig om een kamer te vinden? Niet als SSRE’er! We hebben tal van verenigingshuizen waar onze leden samen eten, chillen en wonen. Hier rust iedereen uit van de lange dagen op de universiteit, om daarna samen op de bank te hangen of zich klaar te maken voor een verenigingsavond. En dat alles betaalbaar en in het centrum van Eindhoven. Ben je dus op zoek naar een kamer of wil je tijdens de introweek op een van deze huizen overnachten? Meld je aan als geïnteresseerde!

STUDEREN

Studeren en studentenleven gaan bij SSRE hand in hand. Met de vrienden waarmee je afgelopen avond aan de bar stond, zit je de ochtend erop in de collegebanken. Vaak zitten we in groepen samen op de universiteit, waar we tussen het studeren door de gezelligheid opzoeken tijdens een snelle koffiepauze. Omdat iedereen elkaar kent, kun je gemakkelijk hulp van een ouderejaars vragen. Op die manier zorgen we ervoor dat al onze eerstejaars hun BSA of zelfs hun propedeuse behalen!

EN NOG VEEL MEER…

SSRE heeft nog veel meer te bieden! Zo kun je meespelen met de verschillende sportteams die zijn aangesloten bij de vereniging, kun je casinoavonden organiseren bij onze gokondervereniging Le Louche en kun je je muzikaliteit kwijt bij Portside, onze eigen band. Benieuwd wat je nog meer kunt doen bij SSRE? Meld je aan als geïnteresseerde en blijf op de hoogte!

IK HEB INTERESSE!

Leuk dat je studentenvereniging SSRE beter wilt leren kennen! Vul je gegevens in en krijg updates over activiteiten die we organiseren voor aankomend studenten. Barbecues, feesten en kijkmiddagen wachten op je. De ideale manier om Eindhoven als studentenstad te leren kennen!

Onze terrasdagen zitten vol, blijf via de interesselijst op de hoogte van al onze activiteiten!

Wil je al lid worden? Schrijf je dan nu in!

Blijf altijd op de hoogte via de SSRE instagram !

    Bij dezen geef ik toestemming om via bovenstaande gegevens benaderd te worden voor de gaafste activiteiten van Eindhoven!