fbpx

Ars Optimorum

Lichting 2019

bestuur@arsoptimorum.nl

Instagram

Ole (Asterix)
Freek (Obelix)
Jop
Rens Jan
Faas
Aleksandar
Casper
Espen
Jacob
Jesper
Jorrit
Olivio
Sam

De elegante heren van jaarclub Ars Optimorum der a.s.v. SSRE zitten vol met cultuur en gaan onbeschroomd de nacht door. Met haar leden uit alle hoeken en gaten van het land wisten we zelfs België en Duitsland te bereiken met onze Bletea. De samenkomst van deze mannen om gedreven de avond te gemoed te gaan laat niet alleen binnen de lichting maar ook heel de vereniging zien dat wij stijlvol voor de dag komen.

Van oorsprong is onze band gesmeed door de gedeelde liefde voor onze borrel en wordt deze in stand gehouden door onze olijftak. Deze tak is net als wij authentiek en bestaat uit 13 bladeren voor de 13 leden.

Als de moderne Galliërs verzetten wij ons tegen de sluitingstijd en streven we te allen tijde voor de veegborrel. Met voorop natuurlijk Asterix de voorzitter en aan zijn rechterhand Obelix de fiscus is deze strijd tot op heden altijd gewonnen en zijn de leden van Ars Optimorum onoverwinnelijk door middel van hun geliefde toverdrank.

Deze toverdank is geen geheim en is verkrijgbaar voor iedereen. Neem dus vooral contact op via mail of Instagram om samen de strijd aan te gaan tijdens een borrel.