fbpx

Vincitori

Lichting 2019

Instagram

Marco (adtmiraal)
Nick (caesar)
Siem (questor)
Gerben
Jago
Friso
Camiel
Thom
Simon
Sim
Rik
Boris
Thomas
Sebastiaan
Justin

vin·ci·tó·re

Avee! Wij zijn de Heren van Vincitori, de vijftien winnaars van lichting 2019. Winnaars in vriendschap en solidariteit, winnaars in creativiteit, winnaars van de jaarclub battle 2019, maar bovenal winnaars op ieders eigen unieke manier. Essentieel voor het behalen van de overwinning is doorzettingsvermogen en vertrouwen. Dit tonen wij week in, week uit in de kroeg en tijdens borrels, waar we tot in de late uurtjes doorzetten met onszelf bezatten.
Vincitori toont deze eigenschappen binnen en buiten de kroeg.

De kenmerkende kleuren van Vincitori spreken voor zich; goud voor de overwinning en zwart voor de nacht waarin deze behaald wordt. Deze kleuren zijn de zwartgouden draad door ons gehele bestaan. Tijdens onze borrels vloeit onze drank het zwarte goud, een mix tussen goldstrike en salmari, rijkelijk ieders kelen in. Enige spillage op onze zwartgouden truien maakt hierbij ook niet uit, aangezien dit aantoont welke leden zich het hardst inzetten tijdens de borrels.

In het afgelopen jaar heeft Vincitori al gebieden ver buiten Eindhoven overwonnen, maar we staan altijd open voor een nieuwe uitdaging. Vecht jezelf daarom vooral onze DM’s binnen bij interesse in een borrel.

De hechte band van de Heren van Vincitori komt tot uiting in het Vincitori lied.

“De kroeg uitgespeeld,
Elke avond weer.
Fusten zijn leeg,
Pisbakken vol.

We hebben ‘t overleefd,
Brutus is weg.
Geelgoud en zwart, de kleuren van de drank,
Het zwartgoud is op, is op, is op, is op.

Wij blijven zuipen,
als vrienden.
En wij blijven zuipen tot het eind.

Wij zijn Vincitori,
Wij zijn Vincitori,
Geen tijd voor knorren,
Want wij zijn Vincitori,
Avee”