fbpx

Chao Viventem

Ramon Boon (Princeps Chao / Voorzitter)
Thomas Reedijk (Princeps Vitae / Fiscus)
Tijn Coenen
Thijs van der Linden
Julius Wildenburg
Kai de Sjaars
Jasper de Ruiter
Noach Schilt
Michael van Alphen
Bram Reedijk
Joey van Petersen

Instagram

De fenomenale heren van jaarclub Chao Viventem hebben deze sublieme jaarclub opgericht onder invloed van onze gemeenschappelijke waardering voor de meest chaotische feesten en wilde avonden. Uiteraard was dit voor het overgrote deel van het studiejaar 2020 slechts een zogenaamde online-nachtmerrie.
Desalniettemin komt deze groep energieke heren zo vaak mogelijk samen, uit alle hoeken van het land, om chaos te stichten in de ons zo geliefde stad Eindhoven. Of dit nu online, in de kroeg of in een woonkamer is, een avond met Chao Viventem staat garant voor plezier.
Wij zijn allen stuk voor stuk uitermate prestigieus aangelegd en streven er dan ook naar om elke avond weer mooier te maken dan de avonden daarvoor. Of dat lukt? Dat herinnert niemand dan toch meer, door de vele Long Island Ice Tea’s die er op een avond doorheen gaan. Dit speelt goed samen met de onvoorspelbaarheid van onze jaarclub, want niemand, inclusief wijzelf, weten hoe, wat, waar of wanneer de avond zal eindigen.
De pijlen in ons logo representeren de chaos en de onvoorspelbaarheid, bijeengehouden door de zon. De zon die symbool staat voor het leven en de levendigheid in onze jaarclub. Echter, als de zon onder gaat kan de chaos pas echt loskomen en zal pas weer eindigen in de vroege uurtjes van de volgende dag.