fbpx

Saluto

Salut! Wij, dames en heren van jaarclub Saluto der a.s.v. SSRE zijn altijd in voor een feestje; wij staan voor tijdloosheid. Gezelligheid kent bij ons namelijk geen tijd en het maakt niet uit hoe laat het is, gezelligheid is altijd bij ons te vinden en je kunt ons altijd bellen voor een tijdloze avond die je nooit meer zal vergeten.  
Doordat wij tijdloos zijn leven wij heel erg in het ‘nu’, en zijn dus erg aandachtig voor het heden. Wij kijken niet naar de toekomst of naar het verleden, maar wij maken altijd het beste van het ‘nu’.  
Zoals te zien in ons logo halen wij onze vreugde uit de levensboom, de leden van onze jaarclub zijn namelijk erg levenslustig. Onze jaarclub staat voor het vernieuwen en voortduren van het leven, en wij doelen erop om zo veel mogelijk uit het leven te halen en hiermee onze levens en ervaringen te vernieuwen en voort te laten duren.  
Verwijzend naar de levensboom, zijn wij ook een enorm verbindende jaarclub: net zoals de levensboom de 3 werelden van water, lucht en aarde verbindt, versterkt de levensboom in onze jaarclub de verbinding tussen onze leden en de verbinding met het leven.  

Onze kleuren hebben wij zorgvuldig gekozen: zeegroen staat voor het avontuurlijke van onze jaarclub, oranje voor het vurige en citroengeel voor het frisse. Een avond met onze jaarclub begint namelijk met een frisse start maar zal eindigen in een nacht vol vurige avonturen, waar onze heerlijke drank, een mix van 43 met fanta, citroen en bacardi lemon, royaal gedronken zal worden.  

Voor een tijdloze nacht kun je ons contacteren via Instagram: @jcsaluto. Slide vooral in de DM’s!