fbpx

Absolut Minuut

Lichting 2021

Privet Comrade! 

Welkom bij de prachtige jaarclub der a.s.v. SSRE, Absolut Minuut. Deze echte mannenjaarclub met veertien leden is gevormd door vele avonturen en de gemeenschappelijke voorliefde voor de overheerlijke Russische drank, Vodka. Onze jaarclub drank is dan ook niets voor niets deze hoog procentuele alcoholhoudende drank gemengd met de zoete elegante smaak van samengeperste appels. Als jaarclub met enig Vodka ervaring, zijn wij toch wel van mening dat Absolut Vodka het lekkerst smaakt. Menig mens beweert zelfs dat deze liefde de hemel te boven schiet, schromen om de bodem van een open fles te bereiken doen wij namelijk niet. Dit het liefst op ons jaarclub lied Rasputin, waar wij onze variatie volle borst op meezingen. Wij heten uiteraard niet Absolut Minuut zonder een reden. Momenteel doen wij onze uiterste best om één liter vodka zo snel mogelijk op te drinken. Te samen met onze vele avonturen van botsautootjes op een kermis terwijl wij eigenlijk een slijterij zochten, tot aan het dansen op grimmige techno op een weiland gezellig tussen de koeien om 7 uur ’s ochtends. Verhalen die zelfs Dora niet zo maar beleefd.

Onze jaarclub is gevormd rondom drie kern jaarclub kenmerken namelijk, broederschap, ruggengraat en chaos. Schroom je niet een lid van Absolut Minuut om uitleg over een kenmerk te vragen. Deze kenmerken worden vergezeld door onze proost, Saluti di propati, hangt ‘ie niet dan staat ‘ie, hopsakee daar gaat ‘ie. Het motto van onze jaarclub is, Fles open? Opgezopen!

De voorzitter van deze jaarclub ook wel bekend als kwak is Floris Krijger, oftewel Kwak Krijger. Voor de humoristen onder ons, kort dat maar eens af naar twee letters. De man van het geld, de fiscus is Siebe Marrink.

Kortom, Absolut Minuut staat garant voor een epische avond waar broederschap, ruggengraat en chaos de gehesen vlaggen zullen zijn. Geïnteresseerd in onze jaarclub? Of zie jij een borrel nu al voor je? Stuur dan een bericht naar de Kwak. Wie weet heb jij zo meteen de borrel van je leven!