fbpx

Ebrii Fatres

Lichting 2021

Wij, de dames en heren van Ebrii Fratres der a.s.v. SSRE, vormen de enige gemengde jaarclub binnen de lichting 2021. Deze jaarclub is niet gevormd uit het kiezen van elkander, de sterren hebben ons samen gebracht. De verschuiving van sterren heeft ervoor gezorgd dat wij in elkaars baan raakten. Eenmaal in elkaars baan zijn wij verbonden gebleven als broeder- en zustersterren. Nu verlichten wij de nacht met onze aanwezigheid en kunnen de nachten niet lang genoeg voor ons duren.

Ons logo bestaat uit de Griekse letter phi, die staat voor broederschap en eenheid. Onze leden zijn afgebeeld als de echte sterren die zij zijn. Wij worden geleid door onze belangrijkste ster de Ebrius Pater, die dient als ons noorderlicht tijdens de late avonden, zijn ster is afgebeeld in het midden van de phi. Onze Ebria mater zorgt voor de organisatie van alle gelden.

Wij zijn te herkennen aan onze kenmerkende kleuren. Koningsblauw staat voor onze loyaliteit en vertrouwen naar elkaar en de a.s.v. SSRE. Met zonnestraal geel geven wij ons enthousiasme, optimisme en onze positiviteit aan.

Met onze positieve en optimistische instelling zijn wij altijd in voor een borrel, dus schijn gerust uw licht op onze dm’s @jcebrii_fratres.