fbpx

Gaea

Lichting 2021

Daphne Gomes de Mesquita (Appa)
Daniek van de Meent (YipYip)
Femke van de Vijver
Zhen Janssens
An Reurink
Eva Veldhorst
Illy sluiter
Anna Geraerds
Fleur Martens
Iris van Loenen
Isabel Bögels
Iza van Damme
Renske Vlaar
Sara Casado
Sterre Meijer

Waarde lezer,

Wij zijn de chaotische dames van jaarclub Gaea der a.s.v SSRE. De aarde is het begin van al het leven en Gaea heeft ons de eer gegeven om onze jaarclub het studentenleven in te blazen. Gaea is de aardmoeder die is ontstaan uit de Chaos. Met vijftien dames is er altijd wel chaos, hoe wij elkaar hebben kunnen vinden is een mysterie. Ondanks alle ongeregeldheid die er gaande is zijn wij nuchtere dames die goed zichzelf en elkaar kennen. Wij zijn allemaal uniek en vormen samen een eenheid. Ook al lijkt dit tegenstrijdig zijn wij op kroegavonden en borrels niet meer zo nuchter en zorgen wij voor de chaos, maar om dit toch enigszins op orde te stellen roepen onze Appa en YipYip ons tot bezinning. Zij staan aan het hoofd van dit stelletje ongeregelde chaoten.

Wij zijn te herkennen aan onze blozend roze, aarde groene en citroengele trui. Waarmee wij een ode doen aan de blosjes op onze wangen na een paar borrels, de moeder die ons het leven gaf en onze jaarclub drank Limoncello met spa rood. Zowel het citroentje als de bubbels zorgen ervoor dat wij elke ochtend, dag, en avond weer fris genoeg zijn door kunnen gaan.

Mochten jullie het aandurven om met vijftien chaotische dames te borrelen, slide in onze dm’s @jaarblubgaea. Wij kunnen dan alleen nog maar zeggen Quien no apoya no folla!