fbpx

Pulchri Viri

Lichting 2021

Instagram

Sam (Pulchirimus)
Emil (Dittisimus)
Bart
Dries
Jan
Joeri
Joost
Nick
Ralph
Sjoerd
Ties

De onweerstaanbare mannen van Pulchri Viri, latijn voor mooie mannen, staan zowel ’s avonds als ‘ochtends bekend als kampioenen van de nacht. Met leden uit alle hoeken van het studentenleven, vormen deze mannen een distinctieve groep binnen de lichting. Een groep waar menig student in Eindhoven veel van kan leren.

Door middel van volharding domineren wij de hele nacht lang. Dit doen wij door ten allen tijden de lat hoog te leggen, wat natuurlijk onmogelijk is voor de alledaagse individu. Ons kameraadschap is dan ook wat ervoor zorgt dat het toch telkens weer lukt de vorige avond te overtreffen. Als groep onderscheiden wij onszelf ook aan de menigte. Waar deze soms afgaat op het makkelijke en simpele, gaan de mannen van Pulchri Viri altijd opzoek naar het stijlvolle en het complexe. Deze distinctie zorgt ervoor dat er nooit een avond voorbij zal strijken waarin geen wonderschone en tevens stijlvolle bakken worden getrokken.

De mannen van Pulchri Viri beginnen de avond altijd vroeg, wanneer de hemel avondrood kleurt. Pas wanneer de nachtblauwe hemel een ochtendblauwe gloed krijgt, is het einde van de avond in zicht. Een avond met de Pulchri Viri zal een avond worden waarin de zon en de maan beiden gezien kunnen worden, onder het genot van een verrukkelijk shotje limoncello.

Zin om een onvergetelijke nacht mee te beleven waarin naar perfectie wordt gestreefd? Slide dan vooral in de DM’s!