fbpx

Onze kroeg afhuren?

Onze Sociëteit is twee ruimtes rijk die af te huren zijn voor een borrel of feest van externe partijen. Hieronder staan de ruimtes met diens mogelijkheden beschreven:

Representatieruimte:

Dit is de kleinere van de twee ruimtes en leent zich uitstekend voor een samenkomst met een kleiner gezelschap. De ruimte is voorzien van twee bier taps en een goed geluidsysteem, en heeft een capaciteit van 120 personen.

Sociëteitszaal:

Deze ruimte is geschikt voor grotere feesten en activiteiten met een capaciteit van ruim 300 personen. De ruimte is voorzien van vier bier taps en een 0.0% alcohol bier tap. De ruimte heeft ook een goed geluidssysteem en is daarnaast ook voorzien van een lichtsysteem.

Beide ruimtes hebben een ‘doos-in-doos’ constructie, wat inhoudt dat er dubbele muren inzitten om geluidsoverlast tegen te gaan. Hierdoor is er geen sluitingstijd en kan er dus lang doorgefeest worden. De beide ruimtes zijn ook samen af te huren om bijvoorbeeld twee settings op uw feest te creëren. Als u bij ons huurt zullen wij alle benodigde mensen regelen, zoals tappers en beveiliging.

Prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals groepsgrootte en soort activiteit, en gaan in overleg. Mocht u dus geïnteresseerd zijn in het huren van een ruimte in onze Sociëteit, neem dan contact op met Irene van der Burgt via vps@ssre.nl.