Openingsweek Sociëteit

Openingsweek Sociëteit SSRE

Na een lange en mooie tijd in de bunker, is er enkele jaren geleden besloten dat SSRE haar sociëteit zou gaan verlaten. Naar aanleiding hiervan begon een zoektocht naar een nieuwe sociëteit waarbij het oog van SSRE uiteindelijk is gevallen op het pand te Vestdijk 22. Een prachtig monumentaal herenhuis uit 1880, gelegen midden in het centrum van Eindhoven. Vanaf 17 tot en met 23 november 2018 zal de openingsweek plaatsvinden van de nieuwe sociëteit van SSRE. Zie hieronder de indeling per dag.

Zaterdag 17 november: Officiële opening

Op zaterdag 17 november 2018 vindt de opening van het nieuwe pand van de algemene studentenvereniging SSRE plaats! Voor deze opening is iedereen van harte uitgenodigd met in het bijzonder de leden, reünisten van SSRE en alle betrokkenen bij het huisvestingsproject. De verhuizing is een memorabel moment voor studerend Eindhoven aangezien één van de grootste studentenverenigingen van Eindhoven gaat verhuizen naar de binnenstad.

De opening vangt aan op de oude locatie van SSRE, het Bunkerterrein. Op deze historische plek, symbolisch voor de historie van heel studerend Eindhoven, zal er nog één laatste blik geworpen worden op de mooie tijden die daar zijn doorgebracht door studenten in Eindhoven. Hierop volgend zullen we in een stoet van het bunkerterrein, door de stad, naar het nieuwe pand op Vestdijk 22 lopen. De dag zal aanvangen om 11.00 uur en de officiële opening van het pand zal aanvangen om 12.30 uur. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Tot dan!

Zondag 18 november: Burenborrel

Maandag 19 november: Mi Casa, Su Cava

De eerste avond in het nieuwe pand zal natuurlijk ingeluid worden door de leden van SSRE. Tijdens deze Spaanse avond zal de openingsweek met veel Cava en zomerse deuntjes worden ingeluid. De avond zal om 20.30 uur aanvangen en zal net als vroeger geen eindtijd kennen.

Dinsdag 20 november: VOOD22

Na een super mooi openingsfeest op de maandag, hebben we op dinsdag 20 november een heerlijke activiteit op de planning staan. Heb je ook zin om een lekker hapje te komen eten op V22? Kom en ontdek de verschillende soorten keukens van de SLOOPcie op dinsdag 20 november vanaf 18.00 uur, want ook dit wil je niet missen!

Woensdag 21 november:

Constitutieborrel 62e Verenigingsbestuur der a.s.v. SSRE

&

Eerstejaars VVVtjes feest

Donderdag 22 november: Vrienden van Vestdijk 22

Op donderdag is het zover. De deuren van de sociëteit zullen openen voor alle vrienden van SSRE.

Om dit feit te vieren willen wij jou bij het allereerste externe feest betrekken op donderdag 22 november vanaf 21.00 uur. Dit zal vanzelfsprekend niet ‘zomaar een feest’ zijn. Voor een luttele bijdrage van 15 euro kun jij  genieten van:

  • Unieke activiteiten
  • Een voor jou uitgekozen reeks speciaalbieren
  • Oneindig bier van de tap
  • Een spetterende show van niemand anders dan Soepel x Desperados

 

Én natuurlijk: het nieuwe pand van SSRE te Vestdijk 22!

Wil jij hier bij zijn? Zet jezelf dan op aanwezig op de Facebook en de inventarisatie en contacteer jouw eigen vereniging of VVV’tje(s) bij SSRE.

Vrijdag 23 november: Exclusief feest

Om de grote donateurs te bedanken voor hun bijdrage aan het huisvestingsproject van SSRE, organiseren wij op vrijdag 23 november om vanaf 20.00 uur een exclusief feest. De locatie van het feest is natuurlijk onze prachtige sociëteit gelegen op de Vestdijk 22 te Eindhoven. Voor de belangrijkste donateurs zal er ook een allesomvattend VIP-arrangement geregeld zijn! Wij hopen jullie op deze avond met zijn allen te mogen verwelkomen.

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u een mail sturen naar openingsweek@gmail.com.