fbpx

SOS

Slaan Of Schoppen, Schelden op Scheids – de juiste betekenis van de afkorting is door al die jaren van bestaan inmiddels verloren gegaan. Echter weet iedereen een ding: de oudste ondervereniging die de a.s.v. der SSRE rijk is, bestaat inmiddels al zo lang dat zij diepe sporen in menig studentenleven dan wel ledemaat heeft achtergelaten.

Zaalvoetballend in hun designshirts op de woensdagavond, laten de Sossers elke week weer zien waarom zij berucht en beroemd zijn om hun verdedigende en aanvallende kwaliteiten, gecombineerd met balcontrole en een gezonde portie inzet. Al jarenlang zijn zij actief in de hoogste regionen van het Zuid-Nederlandse zaalvoetbal en dit resulteert zich dan ook in het achterblijven van concurrerende bunkerverenigingen.

Waar de laatste jaren de derbys verpletterend gewonnen zijn door SOS1, bestaan haar voetballers uit leden die hun actieve loopbaan een keer moeten beëindigen. Daarom scout SOS1 continu naar nieuw talent om haar niveau op peil te houden. Denk jij, dat je het in je hebt om een keer mee te doen en kun je vaker dan 20 keer hooghouden? Communiceer dan met de Ab-Actis voor de huidige contactpersoon van SOS!