Het Dispuut Lalyta

Het Dispuut Lalyta

9 februari 2000

Website: http://www.lalyta.nl/

Mail: keien@ssre.nl


Lalyta is het meest dynamische dispuut van a.s.v. SSRE. Dynamisch is Lalyta door de verschillende persoonlijkheden en interesses van haar leden. We zijn actief binnen commissies binnen SSRE, maar ook binnen andere gebieden dan onze eigen vereniging zie je leden van Lalyta terug. Juist die ontplooiing van jezelf als persoon op verschillende gebieden vinden wij belangrijk.

Wij eten elke maandagavond samen en op dinsdagavond borrelen we met elkaar, dit doen we beiden op de sociëteit van de vereniging. Naast alle leuke verenigingsactiviteiten die vanuit onze vereniging SSRE georganiseerd worden en waar we natuurlijk altijd met veel plezier bijzijn, hebben we ook onze eigen activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn een jaarlijks zeilweekend, herfstdiner, vader- moeder- of broertjeszusjesdag en vele borrels met andere disputen uit Eindhoven en daarbuiten. Ook gaan we jaarlijks op dispuutweekend. Met name vinden we het leuk om leden die tijdelijk in het buitenland zitten op te zoeken, op deze manier hebben we al Londen en Sevilla aangedaan, wat in beide gevallen een fantastisch weekend was.

Wij organiseren om de twee jaar het Bal Masqué, een gemaskerd bal. Bij dit evenement op een prachtige locatie in Eindhoven nodigen we alle bevriende disputen uit om samen met ons een feestje te bouwen.