Word lid!

De algemene studenten vereniging SSRE maakt sinds 1957 deel uit van het Eindhovens studentenleven en is momenteel uitgegroeid tot de grootste studentenvereniging in Eindhoven. Met ons nieuwe intro-thema “There’s no limit” laten wij zien dat het studentenleven bij ons geen grenzen kent, zowel in alle manieren om jezelf te ontwikkelen als in de diversiteit die bij onze leden te vinden is. Met 400 leden en 10 disputen is het een rijke omgeving om te groeien, te genieten en natuurlijk te feesten. Als je meer over SSRE wilt weten zit je hier goed. Lees hieronder meer verhalen van leden, informatie over activiteiten, jaarclubs, disputen en natuurlijk hoe je lid kunt worden!
Feest mee

Bouw vriendschappen

Ontwikkel jezelf

Feest mee met de vetste feesten die wij organiseren. De stadscantus, (sport)toernooien, themaborrels, diners, wintersport, zeilweekend, maak het allemaal mee bij SSRE! Vraag gerust aan een SSRE lid wat voor activiteiten er gedurende het jaar zijn en je zal versteld staan waar je allemaal aan deel kan nemen.

Bouw vriendschappen op door jaarclubs of genootschappen te vormen, of je aan te sluiten bij een dispuut. Tot aan de oudste reünisten is het ontstaan van jarenlange vriendschap terug te vinden bij SSRE.

Ontwikkel jezelf bij SSRE! Van een borrel organiseren met je jaarclub, actief deel te nemen in een commissie, tot het besturen van de vereniging is er altijd wel een uitdaging te vinden die bij jou past.


Lid worden?

Gedurende de Introductieweek van de TU/e en Fontys heb je alle gelegenheid om kennis te maken met SSRE en de vele leden die tijdens deze week aanwezig zijn. Als je vragen hebt over studeren, op kamers gaan of lid worden, dan kan je altijd terecht bij een van de leden met een SSRE-shirt aan. Zij kunnen je alle in’s en out’s vertellen over het leven in Eindhoven en het verenigingsleven.


Waar kan ik me tijdens de Intro inschrijven?

Tijdens de intro kan jij je de gehele dag (en nacht) inschrijven bij de inschrijftafel van SSRE en deze is op verschillende plekken te vinden. Overdag zijn we bij alle activiteiten op de Universiteit, en s’avonds kan je je op onze sociëteit inschrijven (Vestdijk 22). Je kan ook altijd via de mail een afspraak maken om je in te schrijven; zie onderaan deze pagina.

Spreek iemand van SSRE aan als jij meer wilt weten!


Hoe verder na de intro?

Gefeliciteerd! Na jouw inschrijving bij SSRE is het tijd om goed kennis te maken met de vereniging waar jij bij bent gegaan. Dit begint met een kamp om je jaargenoten te leren kennen. Na dit kamp zijn er nog enkele informatieavonden met de mogelijkheid om onder het genot van een biertje jouw plek te vinden binnen SSRE.

Het is het helemaal aan jou hoe jij je studententijd gaat indelen. Lid worden van SSRE staat garant voor een geweldige studententijd.

There’s no limit!


Contact

Als je nog vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen via een van de onderstaande adressen.

NovitiaatsCommissie

Email: NC@ssre.nl

IntroOrganisatieCommissie

Email: Intro@ssre.nl