Word lid – oud – oud!

De algemene studenten vereniging SSRE maakt sinds 1957 deel uit van het Eindhovens studentenleven en is momenteel uitgegroeid tot de grootste studentenvereniging in Eindhoven. Met ons nieuwe intro-thema “There’s no limit” laten wij zien dat het studentenleven bij ons geen grenzen kent, zowel in alle manier om jezelf te ontwikkelen als de diversiteit die bij onze zeer actieve leden te vinden is. Met 400 leden en 10 disputen is het een rijke omgeving om te groeien, te genieten en natuurlijk te feesten. Als je meer over SSRE wilt weten zit je hier goed. Lees hier onder meer verhalen van leden, informatie over activiteiten, jaarclubs, disputen en natuurlijk lid worden! Klik hieronder op een foto en begin meteen met lezen!

Lid worden?

Gedurende de algemene Introductieweek van de universiteit en in de NED (Na Examen Dagen) heb je alle gelegenheid kennis te maken met SSRE en de vele leden die tijdens deze week aanwezig zijn. Als je vragen hebt over studeren, op kamers wonen of lid worden, spreek dan een van de leden met een “SSRE There’s no limit”-shirt aan. Zij kunnen je alle in’s en out’s vertellen over het leven in Eindhoven en het verenigingsleven.

Waar kan ik me tijdens de Intro inschrijven?

Tijdens de intro kan jij je de gehele dag (en nacht) inschrijven bij de inschrijftafel van SSRE en deze is op verschillende plekken te vinden. Wij zijn altijd bij de activiteiten overdag en de feesten in de avond aanwezig.

Spreek iemand van SSRE aan als jij meer wilt weten!

Hoe verder na de intro?

Gefeliciteerd! Na jouw inschrijving bij SSRE is het tijd om goed kennis te maken met de vereniging waar jij bij bent gegaan. Dit begint met een kamp om je jaargenoten te leren kennen. Na dit kamp zijn er nog enkele informatieavonden met de mogelijkheid om onder het genot van een biertje jouw plek te vinden binnen SSRE.

Het is het helemaal aan jou hoe jij je studententijd gaat indelen. Lid worden van SSRE staat garant voor een geweldige studententijd.

There’s no limit!

Contact

Als je nog vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen via een van de onderstaande adressen.

NovitiaatsCommissie

Email: NC@ssre.nl

IntroOrganisatieCommissie

Email: Intro@ssre.nl

LEDEN

 • Sanne

  Klik voor het hele verhaal.

 • Lisanne

  Klik voor het hele verhaal.

 • Koen

  Klik voor het hele verhaal.

 • Annelou

  Klik voor het hele verhaal.