Kasper

Kasper

4 jaar geleden liep ik mijn eigen introductieweek. Net 18, onbevangen en onwetend in een voor mij totaal onbekende stad reisde ik naar Eindhoven af. Ik begon aan de studie Biomedische Technologie en mijn eerste kennismaking met mijn studiegenoten was erg leuk. Ik had een gezellig groepje maar toch ben ik al vrij snel voor SSRE gevallen. Het feit dat je bij SSRE alles kan en mag doen en niks dat in je opkomt te gek is, sprak mij erg aan. Iedereen is enthousiast, houdt van een feestje, maar probeert ook echt iets te maken van zijn of haar studententijd.

Dat laatste punt heb ik vooral ontdekt door de commissies die ik zelf heb gedaan. Zo ben ik in mijn eerste jaar in de Activiteiten Commissie gegaan, waarin ik veel heb samengewerkt met andere commissies en zo veel heb ontdekt over de vereniging. In mijn tweede jaar heb ik de introductieweek van SSRE georganiseerd. Dit was een van de meest turbulente en vermoeiende weken van mijn leven, maar die voldoening nadat we een fantastische week hadden gedraaid was ongekend! Ook ben ik in de sociëteitscommissie gegaan, waar ik vanachter de bar niet alleen deel kon zijn van het feest, maar vooral ook het feest zelf kon bouwen! Met deze commissie gaan we elk jaar nog een weekend weg.

In deze commissies en bij de rest van de vereniging heb ik ervaren hoe SSRE’ers zich met hart en ziel kunnen inzetten om iets voor elkaar te krijgen. Deze positive vibe binnen de vereniging heeft ertoe geleid dat ik graag aan het roer wilde staan van al dit moois, en dus ben ik bestuur van de vereniging geworden. Het afgelopen jaar was dan ook ongetwijfeld het gaafste jaar van mijn leven. Samen met mijn mede-bestuurders heb ik zoveel meegemaakt; van het opleveren en inrichten van onze prachtige nieuwe sociëteit, tot de ontelbare borrels en integraties met andere besturen. Het afgelopen jaar was de perfecte afsluiting van mijn actieve studententijd, en ik gun iedereen net zo’n mooie tijd als ik heb gehad en nog ga beleven met iedereen die ik heb leren kennen bij SSRE!