Sophie

Sophie

Ik kwam vorig jaar precies op dit moment terug van mijn tussenjaar waarin ik een jaar heb gereisd. Ik was er helemaal klaar voor om volledig in het studentenleven te springen. De eerste stap naar dit geweldige studentenleven begon voor mij bij de intro. Ik begon niet zoals de meeste mensen onwetend aan deze week, ik had al vele verhalen gehoord en dit zorgde ervoor dat mijn verwachtingen hoog lagen.
Normaal zorgen verwachtingen vaak voor minder leuke en spontane momenten. Maar voor mij was dit zeker niet waar. Ik begon aan de pre intro bbq waar ik toen al veel mensen heb leren kennen. Dit zorgde ervoor dat ik een onvergetelijke week heb gehad en goed beeld heb gekregen van het studentenleven in Eindhoven.
Na deze intro week vloog alles zo voorbij. Je springt in het diepe met mensen die je maar net kent. Wat je te wachten staat wist ik soort van maar toch blijft het allemaal een nieuwe en spannende ervaring. Zo woonde ik al snel op een huis van SSRE met 6 super leuke andere meiden.
Als ik nu terugkijk op dit jaar heeft het me zoveel gebracht. Naast een tweede familie en een tweede huis hier in Eindhoven, heb ik veel skills geleerd in commissies. SSRE is een omgeving waar je in kan
feesten en niks gek genoeg is. Maar naast al dit feesten is het een omgeving waar mensen het beste uit elkaar proberen te halen. Mensen die niet stil willen staan in het leven en die zichzelf willen blijven ontwikkelen. SSRE zorgt ervoor dat je een geweldige studententijd hebt en net iets meer doet dan alleen
maar met je neus in de boeken zitten.